Hľadáte šaty pre družičky na svadbu?

Moody Moda

Zverejnené dňa 18 máj 2021

Šaty pre družičky na jar a leto 2021. Šaty rôznych farieb a vzorov pre krasne zladenu svadbu s družičkami v rovnakých šatách.

Hľadáte šaty pre svoje družičky?

Snívate o krásne zladenej svadbe s radom družičiek po vašom boku v rovnakých šatách tej iste farby?

Prešli ste nákupné centrá, celé mesto, prezreli hromady webstránok a nič, vôbec nič neviete nájsť v tej správnej farbe?

Chceli by ste niečo pohodlné, jednoduché ale pritom štýlové a elegantné -- šaty, ktoré by vaše družičky využili aj po vašej svadbe? 

Máme pre Vás možno práve to, čo hľadáte. Vyskúšali ste už našu ELIZABETH COLLECTION? 👉 Nájdete tu krátke aj dlhé šaty. Veľkú škálu farieb a vzorov v rovnkom strihu, ale aj naopak, rovnakú farbu v rôznych strihoch. 

 

 

Je to naša najpredávanejšia kolekcia, z ktorej si družičky rady vyberajú šaty, ktoré využijú na svadbu, ale aj mimo nej. 

 

 

👌 Strihy šiat sú naozaj vďačné - sadnú skoro na každý typ postavy. Väčina šiat je zdobená opaskom tej istej farby ako je farba šiat. Samozrejme, pre zaujímavejší vzhľad si môžete zvoliť aj iný, svoj vlastný opasok, ktorý vám pristane k vašim doplnkom alebo ešte viac ozdobí šaty.

 

 

👍 Materiál je príjemny na telo a úžasne prispôsobivý. Niekotré modely, hlavne z materiálov šifón alebo satén je dobre zvoliť o číslo väčšie, obzvlášť ak možno máte širšie plecia ale troška väčšie prsia. Ak nie ste si istá veľkosťou, kontaktuje nás. Radi vám poradíme.

 

 

✂️ Šaty Vám vieme upraviť presne na mieru. Ak ste v okoli Prešova, navštívte nás v salóne na Slovenskej 24. 

✂️ Ak nakupujete online, kontaktujte nás telefonicky 0907 665 087, alebo e-mailom na info@moodymoda.sk. Šaty vám vieme upraviť aj nadiaľku.

 

 

Všetky objednávky nad €75.00 doprava zdarma.

PREZRITE SI NAŠE NOVINKY.

Prajeme veselé nakupovanie.😘

Prihláste sa na odbe MOODY Moda noviniek a ponúk spoločenských šiat

Prihláste sa na odber MOODY Moda newslettra a získajte 10% zľavový kód.

Prihláste sa na odber našich noviniek a exkluzívnych ponúk. Využite Vašu zľavu online alebo v našom salóne na Slovenskej 24, Prešov. Tešíme sa na Vás!