Black Friday alebo Čierny piatok aj v MOODY moda

Moody Moda

Zverejnené dňa 25 november 2020

Black Friday alebo Čierny piatok aj v MOODY moda
Viac o Black Friday

Čo je to Black Friday alebo Čierny piatok? Čierny piatok je dobre známy v dnešnej dobe nie len v Spojených Štátoch ale aj na celom svete ako deň veľkých zliav a nákupov. Je to deň po Dni vďakyvzdania, ktorý v USA stále pripadne na posledný štvrtok v novembri.  Bežne sa považuje za začiatok vianočných nákupov a sviatočných predvianočných dní. Pojem „čierny piatok“ vznikol až v roku 1966 a bol popisom chaosu, ktorý zažili zákazníci pri nakupovaní za najvýhodnejšie ceny.

Kedy je Čierny piatok 2020? Čierny piatok 2020 sa oslavuje 27. novembra. Aj my v MOODY Moda sme sa rozhodli tento deň osláviť s vami a ponúknuť Vám tie najlepšie zľavy. No neobmedzili sme ho len na jeden deň, ale rozšírili sme ho rovno na celý týždeň od pondelka 23. novembra do pondelka 30. novembra, ktorý je tiež známy ako Cyber Monday.
V tomto čase Vám ponúkame tie najlepšie, fantastické zľavy na modely spoločenských šiat z našej MOODY moda požičovne, ako aj zľavy na rôzne spoločenské oblečenie od nohavic, sukní, krátkych šiat, šiat pre družičky aj svadobné mamičky po svetre, tuniky a kardigany, a iné kúsky, ktoré Vás isto potešia. K tomu doprava zdarma na všetky objednávky od 23.-30. novembra.

Predbehnite predvianočný ruch a nepremeškajte tieto ponuky, pôjdu rýchlo. Tešíme sa na Vás online a v našej predajni na Slovenskej 24 v Prešove, 08001.

 

Prihláste sa na odbe MOODY Moda noviniek a ponúk spoločenských šiat

Prihláste sa na odber MOODY Moda newslettra a získajte 10% zľavový kód.

Prihláste sa na odber našich noviniek a exkluzívnych ponúk. Využite Vašu zľavu online alebo v našom salóne na Slovenskej 24, Prešov. Tešíme sa na Vás!