Spoločenské šaty na svadbu leto 2020

Jana Kišková

Zverejnené dňa 13 May 2020

Aj keď sa stále nachádzame v komplikovanej dobe Covid-19 pandémie, času na hľadanie tých pravých spoločenských šiat na svadu, oslavu či inú spoločenskú udalosť toto leto nikdy nie je dosť.

Hádam sa už aj pripravujete na svadbu ako družička, či svadodbný hosť a trápite sa s tou tak známou otázkou: čo si obliecť?

Vieme, že na svadbe nikto nesmie vyzerať lepšie ako samá nevest, no ani vy by ste nemali vyzerať najhoršie.

Naše hlavné tipy? Neoblečte si biele šaty (samozrejme). A nenechávajte si výber šiat na poslednú chvíľu - inak riskujete, že sa vám neostane nič, len sa ukázať vo svojich starých plesových šatách :)

Taktiež, za zmienku stojí životnosť vaších spoločenských šiat; nechcete, aby vám na ďalšie desaťročie v šatníku viseli šaty, ktorý si budete môcť obliecť iba raz.

Neviete, kde začať? Pouvažujte nad vypožičaním spoločenských šiat. Navštívte náš kamenny obchod na ul. Slovenská 24, v Prešove, alebo si prezrite naše MOODY Moda kolekcie spoločenských šiat online.

V spoločenských šatách sa musíte cítiť krásna, no zároveň vám šaty musia sadnúť tak, aby ste sa v nich mohli prirodzene pohybovať, zabávať a tancovať.

Všetky spoločenské šaty Vám upravíme na mieru tak, aby ste sa v nich cítili pohodlne, no stále úchvatne a príťažlivo.

Prezrite si výber naších najlepších spoločenských šiat pre svadobných hostí 

Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Prihláste sa na odbe MOODY Moda noviniek a ponúk spoločenských šiat

Prihláste sa na odber MOODY Moda newslettra a získajte 10% zľavový kód.

Prihláste sa na odber našich noviniek a exkluzívnych ponúk. Využite Vašu zľavu online alebo v našom salóne na Slovenskej 24, Prešov. Tešíme sa na Vás!